Politica de Confidentialitate

S.C. SHARK GROUP S.R.L. (SGmarket) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucratorilor de date cu caracter personal sub numar XXXX.
Datele personale introduse de catre Cumparator vor fi folosite de numai in scopul declarat al acestui site,  pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va putea confirma comenzile, pentru a va putea  livra produsele comandate, pentru anuntarea promotiilor in curs, in scopuri statistice si de marketing etc..
S.C. SHARK GROUP S.R.L. (SGmarket) este exonerat de orice raspundere privind corectitudinea datelor furnizate de catre Cumparator si care vor fi inregistrate astfel in baza sa de date. Cumparatorul poarta exclusiv si integral raspunderea privind corectitudinea datelor furnizate, precum și pentru informarea la timp și în mod complet și corect cu privire la orice modificări ale datelor furnizate.
Cumparatorul garantează faptul că are dreptul de a furniza informațiile transmise către Vanzator prin intermediul Site-ului, faptul că acestea nu sunt confidențiale, nu încalcă niciun drept de proprietate industrială, precum și faptul că Vanzatorul va putea folosi informațiile respective în mod liber, fără a prejudicia în vreun fel interesele Cumparatorului sau ale unui tert.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Autoritatile de Stat (Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: AFUMATI, Sos. Bucuresti-Urziceni nr. 31, EXPO MARKET DORALY, Pavilion U Stand 117, 077010, Ilfov.